Hvordan følge med på motorsport?

Det er mange måter du kan følge med på din favorittmotorsport, i denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan.

Følg en fører

Er du spesielt stor fan av en spesifikk fører? Da anbefaler vi deg å følge denne føreren. Ofte har de faktisk egne apper, men det er jo også mulig å følge dem på andre plattformer.

Bruk sosiale medier

Det er ikke måte på hvor mye motorsport du kan følge på sosiale medier. Det finnes mange førere og bilmerker som har egne kanaler på Youtube, Facebook, Twitter, Instagram og mye mer. Det kan lønne seg å finne den plattformen som du bruker aller mest. Da vil du alltid ha de ferskeste nyhetene!

Sjekk ulike kanaler

Det finnes alltid ulike typer motorsport på ulike typer kanaler. Noen har til og med faste tidspunkter det vises på. Det er lett å finne oversikter, slik som for eksempel denne for fotball på Unibet live fotball kamper. Noen liker å følge med på resultater, og da er Unibet perfekt. Det er ikke alltid man har tid til å se hele sportsarrangementer så det å ha muligheten til å sjekke resultater er perfekt!

Sjekk lokale sider

Er du interessert i lokal bilsport så anbefaler vi deg å følge med på din lokalklubbs hjemmesider, enten det er KNA eller NMK. De vil alltid ha en oppdatering på hvordan du kan følge med. Noen ganger er det til og med live-streaming på gang.

Her vil du også få muligheten til å sjekke hvilke typer motorsport som foregår i området rundt deg. Kanskje du finner ut at du har en interesse du ikke en gang visste om? Det finnes mange flere typer motorsport enn de fleste av oss er klar over, eller kanskje du trives svært godt som tilskuer. Så lenge du følger med på motorsport er vi fornøyde si!